Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
Concurs d'Aparadors de Calp 2020

23-11-2020 al 06-12-2020

Concurs d'Aparadors de Calp 2020

Concurs d'aparadors nadalencs per als empresaris de Calp

#comercio local;pase lo que pase pasará;volver a empezar;calp tu centro de compras 

Més informació

Recolçament al Comerç i Hosteleria Local. Passe el que passe passarà i sabrem adaptar-mos

14-07-2020 al 31-08-2020

Recolçament al Comerç i Hosteleria Local. Passe el que passe passarà i sabrem adaptar-mos

Campanya de suport al comerç i hostaleria local. Passe el que passe, passarà i sabrem adaptar-nos.
Continuem treballant des de la Regidoria de Comerç i la Afic Creama Calp en la conscienciació de la ciutadania sobre la importància del comerç local en l'economia del nostre municipi.
En aquesta nova fase de la campanya "Passada el que passe, passarà i sabrem adaptar-nos" s'han repartit entre els comerços 5000 kits higienico-sanitaris perquè obsequien als seus clients.
A més, sota el lema "És veure't i no deixar de somriure..." hem preparat nova cartelleria i noves publicacions per a les xarxes socials.

#comercio local;pase lo que pase pasará;volver a empezar;calp tu centro de compras 

Més informació

CONCURS INTERNACIONAL D'IDEES I PROPOSTES PER LA REVITALITZACIÓ ECONOMICA, SOCIAL I AMBIENTAL DEL CASC HISTORIC DE CALP

10-01-2013 al 30-12-2013

L'AFIC de l'Ajuntament de Calp informa que l'alcalde Cèsar Sánchez hi ha ordenand iniciar un procés de participació pública per a l'elaboració final de les Bases del Concurs Internacional d'Idees i Propostes per a la revitalització econòmica, social i ambiental del Casc Històric de Calp. Este projecte s'emmarca dins del pla 'Calp Ciutat Sostenible' i pretén situar a la ciutat com una població turística d'excel·lència, amb una economia de benestar i oportunitats. L'objectiu de l'alcalde és que este concurs siga decidit per tots els calpinos i que puguen proposar les seues idees, realitzar al·legacions i suggeriments per a millorar el projecte. Per a això, l'alcalde ja ho ha portat a la comissió informativa i tots els regidors pertanyents a la corporació municipal ja ho coneixen. A més, ha establit que es convoque, dins de l'àmbit de l'Agenda 21, a tots els propietaris i titulars d'establiments del casc històric a una reunió en el Blau de la Casa de Cultura per a aportar les seues opinions i suggeriments la qual tindrà lloc el pròxim 16 de gener a les 20,00 hores. Per un altre costat s'ha obert un període d'informació pública que s'inicia el pròxim 14 de gener i fins al 28 del mateix mes a fi que qualsevol ciutadà puga donar la seua opinió i presentar les seues propostes en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà municipal. L'esborrany final anirà a ple el pròxim dia 8 de febrer de 2013.#concurso  #centro  #historico  #antiguo  #calp  #bases 

Més informació

  • 1
© 2021 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball