Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
CAMPANYA DIA DE LA MARE: UN COMERÇ UN REGAL

28-03-2013 al 09-05-2013

La Regidoria d'Economia, Empresa i Ocupació, a través de la seua Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i en col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Calp (AEMCO) , interessada a potenciar i promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar la compra en els comerços de Calp, aprofita una data tan assenyalada com és el dia de la mare que se celebra el pròxim 5 de maig de 2013. Per a això es dissenya una campanya oberta a tot el comerç local, pertanga o no a una associació comercial en concret, en el que els comerços participants donen un regal l'import del qual estiga valorat en 20 euros i després se sorteja entre els clients que hagen realitzat les seues compres entre els comerços participants.

#MADRE  #PROMOCION  #CAMPAÑA  #REGALO 

Més informació

CALP: MERCAT MEDIEVAL SETMANA SANTA 2013

28-03-2013 al 31-03-2013

La Regidoria d'Economia, Empresa i Ocupació ha programat per a la Setmana Santa calpina un Mercat Medieval que se celebrarà en la Plaça Major. Aperturará les seues portes el pròxim 28 de març a les 11'30h del matí i finalitzarà el 31 de març a les 22'00 hores. Durant eixos quatre dies assistirem a espectacles de falconeria, dansa del ventre, música medieval, activitats per a xiquets com pintacares, xanques, compte contes o burrets entre altres. A més els visitants podran realitzar les seues compres en el mercat i recordar com es treballava el ferro, el fang o l'espart, entre altres oficis. La fira romandrà oberta en horari d'11 a 14'00 hores i de 17'00 a 22'00 hores.

#MEDIEVAL  #CALP  #MERCADO 

Més informació

Poblat de la igualtat a Calp

22-02-2013 al 24-02-2013

La AFIC informa que la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Calp han realitzat els tràmits oportuns perquè des del 22 al 24 de febrer de 2013 s’explique en la Plaça Major de Calp amb el "POBLAT DE LA IGUALTAT", el qual anirà complementat amb una fira d’artesania en la qual participaran més de 40 artesans.

Amb aquesta iniciativa es pretenen treballar conjuntament diversos espais lúdic educatius com són l’àmbit domèstic, la conciliació familiar, l’àmbit professional, el joguet no sexista i el canvi de rols en els contes; en definitiva crear un poblat de convivència infantil on no existisquen discriminacions.

Aquest tipus d’actuacions està dirigit principalment a xiquets/as d’entre 4 i 9 anys, sent gratuïta la participació sense inscripció prèvia.

El poblat obrirà les seues portes el divendres a les 17’30 hores, fins a les 21’00 hores. El dissabte i el diumenge l’horari serà d’11’00 hores a 14’00 hores i de 17’00 hores a 21’00 hores.

#igualdad  #poblado  #artesania  #feria 

Més informació

PYMES AMB EXIT EN LES XARXES SOCIALS

15-01-2013 al 15-01-2013

Desayuno dirigido a pymes, asociaciones y empresarios de Calp, la Marina Alta y la Baja para dar a conocer casos de éxito en redes sociales de empresas de la región.
Evento gratuito.
Horario de 10 a 12'00 horas
Inscripciones en www.accionatuempresa.com

#pymes  #redes  #sociales  #desayuno  #ponencia 

Més informació

CONCURS INTERNACIONAL D'IDEES I PROPOSTES PER LA REVITALITZACIÓ ECONOMICA, SOCIAL I AMBIENTAL DEL CASC HISTORIC DE CALP

10-01-2013 al 30-12-2013

L'AFIC de l'Ajuntament de Calp informa que l'alcalde Cèsar Sánchez hi ha ordenand iniciar un procés de participació pública per a l'elaboració final de les Bases del Concurs Internacional d'Idees i Propostes per a la revitalització econòmica, social i ambiental del Casc Històric de Calp. Este projecte s'emmarca dins del pla 'Calp Ciutat Sostenible' i pretén situar a la ciutat com una població turística d'excel·lència, amb una economia de benestar i oportunitats. L'objectiu de l'alcalde és que este concurs siga decidit per tots els calpinos i que puguen proposar les seues idees, realitzar al·legacions i suggeriments per a millorar el projecte. Per a això, l'alcalde ja ho ha portat a la comissió informativa i tots els regidors pertanyents a la corporació municipal ja ho coneixen. A més, ha establit que es convoque, dins de l'àmbit de l'Agenda 21, a tots els propietaris i titulars d'establiments del casc històric a una reunió en el Blau de la Casa de Cultura per a aportar les seues opinions i suggeriments la qual tindrà lloc el pròxim 16 de gener a les 20,00 hores. Per un altre costat s'ha obert un període d'informació pública que s'inicia el pròxim 14 de gener i fins al 28 del mateix mes a fi que qualsevol ciutadà puga donar la seua opinió i presentar les seues propostes en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà municipal. L'esborrany final anirà a ple el pròxim dia 8 de febrer de 2013.#concurso  #centro  #historico  #antiguo  #calp  #bases 

Més informació

FIRACALP’12

03-05-2012 al 13-05-2012

Els dies 3, 4, 5 i 6 i 10, 11 , 12 i 13 de maig, torna Firacalp, la fira gastronòmica i d’oportunitats de Calp, en la plaça Major.
En el seu 4ª edició, 25 restaurants i 9 comerços calpinos amb 100 plats variats amb preus que van d’1 a 5 €, i productes comercials a preus reduïts, faran que els seus visitants gaudisquen i aprofiten les oportunitats del comerç local.
La fira s’ha organitzat per mitjà de l’Ajuntament de Calp amb la col·laboració conjunta de les seues regidories de Turisme i Economia, Empresa i Ocupació; pretenent dinamitzar tots dos sectors just abans de la temporada estival, al mateix temps que serveix de punt de trobada per a donar a conèixer l’oferta gastronòmica i comercial del municipi.

#outlet  #feria  #firacalp 

Més informació

CURS D’INFORMADOR TURISTIC LOCAL

02-05-2012 al 16-05-2012

Dins del Programa de Foment de la Cultura 2012 s’ha organitzat un curs de formació denominat "INFORMADOR DE TURISME LOCAL" i dirigit a persones aturades amb inquietud per a desenvolupar comeses professionals entorn de serveis d’informació turística i cultural, a nivell local.

L’objectiu del curs és despertar en els participants la motivació per una iniciativa laboral dirigida a la prestació de serveis d’informació i d’atenció a persones i grups en visita o estada turística, en punts geogràfics en els quals aquest sector és d’importància, per les seues característiques, la seua tradició i arrelament en demanda turística.

El curs inclou la informació necessària per a aconseguir l’habilitació en totes les vies possibles (cursos certificats oficialment, requisits, i estudis de Formació Professional, tant presencial com a distància o online), així com totes les possibilitats d’ocupació, sent un focus d’interès formar a persones que viuen en la localitat en la qual es duu a terme el curs, amb l’interès de propiciar en l’Ajuntament corresponent, en qualitat de col·laborador en la realització del curs, la possibilitat d’utilitzar els serveis d’algunes de les persones que accedeixen a aquesta formació, per a dur a terme tasques d’informació turístics en diferents punts i per a les comeses que se’ls encomanen en aquesta població.

Hi ha possibilitat d’obtenció de treball, encara que siga temporal, en el període turístic de l’estiu (juny a setembre), ja que existeixen nombrosos punts turístics en la CV i existeixen desenes de pobles amb punts turístics en la CV. La preparació elemental en aquesta matèria pot permetre a persones a l’accés a aquest tipus de treball, en punts on la qualificació acadèmica no és estrictament necessària, i li motiva a accedir a aquesta qualificació acadèmica, si aquest marc de treball li suscita interès al participant. També pot afavorir que siga la població local la que es forme per a poder dur a terme la seua comesa en la seua localitat. Per a açò, s’escullen localitats amb població en atur que són turístiques.

La durada serà de 75 hores, distribuïdes en 11 dies lectius amb horari intensiu de matí i vesprada i, tindrà un aforament limitat per a 35 alumnes.

#curso  #turismo  #local 

Més informació

LA TEUA VISITA A CALP TE DESCONTE!

08-03-2012 al 30-04-2012

En las próximas semanas van a visitar nuestro municipio un gran número de personas por diversos motivos:

Del 8 al 11 de marzo. 5.000 personas asistirán al Campeonato Nacional de Dardos Electrónicos.

Del 25 de marzo al 1 de abril. 6.000 estudiantes portugueses vienen de viaje fin de curso.

Del 23 de abril al 30 de abril. Caravaning.

Desde la Concejalía de Economía, Empresa y Empleo queremos ofrecer a estos visitantes una relación de los comercios de nuestro municipio que participen en esta campaña.
Los comercios adheridos a esta iniciativa tendrán un distintivo en un lugar visible de su establecimiento con el fin de poder ser identificados por los colectivos anteriormente citados ofreciéndoles un descuento especial en sus artículos.

#descuentos 

Més informació

SISTEMAS DE GESTIÓN DE CALIDAD

07-02-2012 al 07-02-2012

Sesión formativa dirigida a empresarios y comerciantes de la localidad. Tiene por objetivo la adaptación de los empresarios locales a la realidad del entorno que nos rodea. En la ponencia se tratarán las ventajas competitivas de adoptar una gestión de calidad en el negocio de modo que se mejore la competitividad del comercio. El evento se inicia a las 20’30 horas. Para participar hay que confirmar asistencia en la Agencia de Desarrollo Local al 965839033 o al email adl-calp@creama.org

#jornada  #formacion  #comerciantes 

Més informació

CAMPAÑA DE SAN VALENTIN: TU COMERCIO TE QUIERE PREMIAR

06-02-2012 al 17-02-2012

La Concejalía de Economía, Empresa y Empleo por medio de su Agente para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) y en colaboración con la Asociación de Comerciantes AEMCO, ha diseñado la CAMPAÑA DE SAN VALENTÍN

¿Cuál es el objetivo de la campaña?: Por medio de esta campaña se pretende desarrollar una actividad conjunta de promoción y fidelización del pequeño comercio de Calp, con el objetivo de fomentar el consumo y potenciar el conocimiento de la actividad comercial existente en la localidad.

¿En qué consiste la campaña?: Por medio de unos boletos que se rellenarán en los comercios participantes, las personas que compren en el comercio de Calp entrarán en el sorteo de tres premios:

MENU DE ARROZ EN EL RESTAURANTE CAPRICHO
ESTANCIA DE UNA NOCHE EN EL HOTEL SH IFACH PARA DOS PERSONAS
UNA COMIDA EN EL RESTAURANTE BAYDAL

Duración de la campaña: del 6 de febrero al 16 de febrero ambos inclusive.

¿Qué tipo de elementos identificativos se han realizado para el evento?

100 carteles anunciadores de la campaña.
2000 boletos en el que los clientes podrán rellenar para entrar en el sorteo.
300 adhesivos con el logo de la campaña, para incorporarlos a las urnas.
3 diplomas con cada uno de los regalos.

¿Cuando se realiza el sorteo?

Aquellas personas que quieran vivir el sorteo en directo, pueden acudir el próximo 17 de febrero a las 20’30 horas al Casal de les Associacions de Calp. No obstante si alguno de ellos resultara premiado y no ha asistido, el premio se le entregará igualmente.

Coste de la campaña: No se ha externalizado ningún coste, ya que toda la campaña se ha orquestado con el personal y los recursos con que cuenta el Consistorio ( diseño de la campaña, impresión de la misma, difusión en radio, prensa y redes sociales, y supervisión de la misma).

#SAN VALENTIN  #SORTEO 

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball