Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
CAMPANYA DE NADAL "L'ART DE REGALAR"

01-12-2015 al 06-01-2016

Campanya de Nadal organitzada per la Regidoria de Comerç, CREAMA-Calp i en col.laboració amb AEMCO. La campanya comença el pont de desembre amb concurs de betlems i fira d'artesania en el poble antic. Els dies 12 i 19 hi haurà animació infantil itinerant per a activar les compres. Els comerços podran participar en el concurs d'aparadors.

#Campaña de Navidad 

Més informació

JORNADA DE NETWORKING

20-02-2014 al 20-02-2014

Jornada que té per objectiu informar als assistents sobre les bondats d'aquesta eixida laboral consistent principalment en la distribució de productes i serveis directament des del fabricant al consumidor final sense intermediaris.
Es gratuita i tenen prioritat d'inscripció les persones desocupades.

#jornada  #networking  #desempleados  #laboral 

Més informació

FIRACALP 2013

06-06-2013 al 09-06-2013

Fira gastronòmica i d'oportunitats on els hostalers calpins promocionaran les seues millors especialitats a preus d'1, 2 i 3 euros. Al mateix temps el públic assistent trobarà productes del comerç local a preus reduïts. Este esdeveniment que reunix cada any a milers de persones per a degustar els millors plats i disfrutar de les oportunitats més atractives està organitzat per les Regidories de Turisme i Economia, Empresa i Ocupació i el Consorci Calp Tourism, a més de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Calp, i l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Calp.
Durant els quatre dies de fira el públic assistent trobarà un animat ambient en què degustar l'oferta culinària de la ciutat. La fira obrirà les seues portes el dijous 6 a les 19 hores i el seu horari serà divendres i dissabte de 12 a del matí a 1 hores i el diumenge de 12 a 22 hores

#feria  #comercio  #tapas 

Més informació

CAMPANYA DIA DE LA MARE: UN COMERÇ UN REGAL

28-03-2013 al 09-05-2013

La Regidoria d'Economia, Empresa i Ocupació, a través de la seua Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) i en col·laboració de l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Calp (AEMCO) , interessada a potenciar i promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar la compra en els comerços de Calp, aprofita una data tan assenyalada com és el dia de la mare que se celebra el pròxim 5 de maig de 2013. Per a això es dissenya una campanya oberta a tot el comerç local, pertanga o no a una associació comercial en concret, en el que els comerços participants donen un regal l'import del qual estiga valorat en 20 euros i després se sorteja entre els clients que hagen realitzat les seues compres entre els comerços participants.

#MADRE  #PROMOCION  #CAMPAÑA  #REGALO 

Més informació

CALP: MERCAT MEDIEVAL SETMANA SANTA 2013

28-03-2013 al 31-03-2013

La Regidoria d'Economia, Empresa i Ocupació ha programat per a la Setmana Santa calpina un Mercat Medieval que se celebrarà en la Plaça Major. Aperturará les seues portes el pròxim 28 de març a les 11'30h del matí i finalitzarà el 31 de març a les 22'00 hores. Durant eixos quatre dies assistirem a espectacles de falconeria, dansa del ventre, música medieval, activitats per a xiquets com pintacares, xanques, compte contes o burrets entre altres. A més els visitants podran realitzar les seues compres en el mercat i recordar com es treballava el ferro, el fang o l'espart, entre altres oficis. La fira romandrà oberta en horari d'11 a 14'00 hores i de 17'00 a 22'00 hores.

#MEDIEVAL  #CALP  #MERCADO 

Més informació

Poblat de la igualtat a Calp

22-02-2013 al 24-02-2013

La AFIC informa que la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Calp han realitzat els tràmits oportuns perquè des del 22 al 24 de febrer de 2013 s’explique en la Plaça Major de Calp amb el "POBLAT DE LA IGUALTAT", el qual anirà complementat amb una fira d’artesania en la qual participaran més de 40 artesans.

Amb aquesta iniciativa es pretenen treballar conjuntament diversos espais lúdic educatius com són l’àmbit domèstic, la conciliació familiar, l’àmbit professional, el joguet no sexista i el canvi de rols en els contes; en definitiva crear un poblat de convivència infantil on no existisquen discriminacions.

Aquest tipus d’actuacions està dirigit principalment a xiquets/as d’entre 4 i 9 anys, sent gratuïta la participació sense inscripció prèvia.

El poblat obrirà les seues portes el divendres a les 17’30 hores, fins a les 21’00 hores. El dissabte i el diumenge l’horari serà d’11’00 hores a 14’00 hores i de 17’00 hores a 21’00 hores.

#igualdad  #poblado  #artesania  #feria 

Més informació

PYMES AMB EXIT EN LES XARXES SOCIALS

15-01-2013 al 15-01-2013

Desayuno dirigido a pymes, asociaciones y empresarios de Calp, la Marina Alta y la Baja para dar a conocer casos de éxito en redes sociales de empresas de la región.
Evento gratuito.
Horario de 10 a 12'00 horas
Inscripciones en www.accionatuempresa.com

#pymes  #redes  #sociales  #desayuno  #ponencia 

Més informació

CONCURS INTERNACIONAL D'IDEES I PROPOSTES PER LA REVITALITZACIÓ ECONOMICA, SOCIAL I AMBIENTAL DEL CASC HISTORIC DE CALP

10-01-2013 al 30-12-2013

L'AFIC de l'Ajuntament de Calp informa que l'alcalde Cèsar Sánchez hi ha ordenand iniciar un procés de participació pública per a l'elaboració final de les Bases del Concurs Internacional d'Idees i Propostes per a la revitalització econòmica, social i ambiental del Casc Històric de Calp. Este projecte s'emmarca dins del pla 'Calp Ciutat Sostenible' i pretén situar a la ciutat com una població turística d'excel·lència, amb una economia de benestar i oportunitats. L'objectiu de l'alcalde és que este concurs siga decidit per tots els calpinos i que puguen proposar les seues idees, realitzar al·legacions i suggeriments per a millorar el projecte. Per a això, l'alcalde ja ho ha portat a la comissió informativa i tots els regidors pertanyents a la corporació municipal ja ho coneixen. A més, ha establit que es convoque, dins de l'àmbit de l'Agenda 21, a tots els propietaris i titulars d'establiments del casc històric a una reunió en el Blau de la Casa de Cultura per a aportar les seues opinions i suggeriments la qual tindrà lloc el pròxim 16 de gener a les 20,00 hores. Per un altre costat s'ha obert un període d'informació pública que s'inicia el pròxim 14 de gener i fins al 28 del mateix mes a fi que qualsevol ciutadà puga donar la seua opinió i presentar les seues propostes en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà municipal. L'esborrany final anirà a ple el pròxim dia 8 de febrer de 2013.#concurso  #centro  #historico  #antiguo  #calp  #bases 

Més informació

FIRACALP’12

03-05-2012 al 13-05-2012

Els dies 3, 4, 5 i 6 i 10, 11 , 12 i 13 de maig, torna Firacalp, la fira gastronòmica i d’oportunitats de Calp, en la plaça Major.
En el seu 4ª edició, 25 restaurants i 9 comerços calpinos amb 100 plats variats amb preus que van d’1 a 5 €, i productes comercials a preus reduïts, faran que els seus visitants gaudisquen i aprofiten les oportunitats del comerç local.
La fira s’ha organitzat per mitjà de l’Ajuntament de Calp amb la col·laboració conjunta de les seues regidories de Turisme i Economia, Empresa i Ocupació; pretenent dinamitzar tots dos sectors just abans de la temporada estival, al mateix temps que serveix de punt de trobada per a donar a conèixer l’oferta gastronòmica i comercial del municipi.

#outlet  #feria  #firacalp 

Més informació

CURS D’INFORMADOR TURISTIC LOCAL

02-05-2012 al 16-05-2012

Dins del Programa de Foment de la Cultura 2012 s’ha organitzat un curs de formació denominat "INFORMADOR DE TURISME LOCAL" i dirigit a persones aturades amb inquietud per a desenvolupar comeses professionals entorn de serveis d’informació turística i cultural, a nivell local.

L’objectiu del curs és despertar en els participants la motivació per una iniciativa laboral dirigida a la prestació de serveis d’informació i d’atenció a persones i grups en visita o estada turística, en punts geogràfics en els quals aquest sector és d’importància, per les seues característiques, la seua tradició i arrelament en demanda turística.

El curs inclou la informació necessària per a aconseguir l’habilitació en totes les vies possibles (cursos certificats oficialment, requisits, i estudis de Formació Professional, tant presencial com a distància o online), així com totes les possibilitats d’ocupació, sent un focus d’interès formar a persones que viuen en la localitat en la qual es duu a terme el curs, amb l’interès de propiciar en l’Ajuntament corresponent, en qualitat de col·laborador en la realització del curs, la possibilitat d’utilitzar els serveis d’algunes de les persones que accedeixen a aquesta formació, per a dur a terme tasques d’informació turístics en diferents punts i per a les comeses que se’ls encomanen en aquesta població.

Hi ha possibilitat d’obtenció de treball, encara que siga temporal, en el període turístic de l’estiu (juny a setembre), ja que existeixen nombrosos punts turístics en la CV i existeixen desenes de pobles amb punts turístics en la CV. La preparació elemental en aquesta matèria pot permetre a persones a l’accés a aquest tipus de treball, en punts on la qualificació acadèmica no és estrictament necessària, i li motiva a accedir a aquesta qualificació acadèmica, si aquest marc de treball li suscita interès al participant. També pot afavorir que siga la població local la que es forme per a poder dur a terme la seua comesa en la seua localitat. Per a açò, s’escullen localitats amb població en atur que són turístiques.

La durada serà de 75 hores, distribuïdes en 11 dies lectius amb horari intensiu de matí i vesprada i, tindrà un aforament limitat per a 35 alumnes.

#curso  #turismo  #local 

Més informació

© 2021 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball