Actualitat Notícies

AFIC-CREAMA presenta el segon cicle de formació a la Marina Alta

AFIC-CREAMA presenta el segon cicle de formació a la Marina Alta

Van a realitzar-se 8 tallers formatius, en els municipis que formen part de Creama, dirigits als comerciants i empresaris de la Marina Alta.

Creama, en el seu propòsit per recolzar el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en què està present una sèrie de tallers dirigits a les micropimes i al comerç de proximitat. Esta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'impartix per als comerciants i dóna continuïtat al primer cicle formatiu realitzat en l'exercici anterior.

Igual que en l'anterior edició, els Agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en este format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i al mateix temps generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells.

En esta ocasió, s'ha comptat amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPYME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.

Títols com “4 claus per a vendre més sí o sí”, “Neurovendes” o “Reinventar un comerç 10” tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

Este cicle de formació començarà a Dénia amb el taller “Creativitat i innovació en el comerç” el dia 4 i 6 de setembre i acabarà a Benissa amb el taller “Xarxes socials. Facebook per a comerços” el dia 23 i 25 d'octubre. Tots els tallers es realitzaran en el mateix horari de 15:00 a 17:00 h., seran gratuïts i les places són llimitades. Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol de les 8 agències CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball