Actualitat Notícies

Conferència: Màrqueting cost 0

Conferència: Màrqueting cost 0

Conferència de Pablo Carcelén

Si tens la intenció de muntar una empresa, o ja la tens però necessites uns bons consells per a millorar les teues vendes, no hauries de perdre't esta xarrada!!

Ens obsessionem de voler créixer en els nostres negocis, però NO SABEM COM. Sabem el que volem, però no entenem ni tan sols PER ON COMENÇAR. I quan decidisc, per fi, anar a per eixos resultats, la primera cosa que fem és pensar a fer una súper reeixida campanya de publicitat perquè ens conega molta gent. No cometes eixe GRAVÍSSIM ERROR. La publicitat és la fase final del procés de Màrqueting. Abans de fer una campanya, que probablement no funcione, deus de: · Entendre com pensa el client. · Saber quin és l'A+B+C dels negocis. · Assegurar-te de que els clients que vénen al teu negoci, queden extremadament contents. En esta conferència: Et mostrarem com atraure clients al teu negoci. Desvelarem les claus que faran que el teu client repetisca i consumisca més. T'ensenyarem a fer campanyes de recomanació.

Pablo Carcelén és Director d'Expansión´de Level UP, Màster en Màrqueting, Finances i RRHH, i un expert assessor empresarial. Durant la seua trajectòria en Level UP ha assessorat a més de 20 empreses en menys de 2 anys. Des d'autònoms amb poca facturació, fins a empreses amb més de 70 empleats i més de 10 milions d'euros de facturació. A la seua experiència emprenedora ha posat en marxa diversos negocis, s'unix la seua faceta formadora i de consultor estratègic en Level UP, escola de negocis per a autònoms i pimes per la que ja han passat mes de 5000 directius professionals i autònoms amb excel·lents resultats.

Dimarts 27 de novembre en el Campus d'excel·lencia Empresarial Casa Nova de Calp, partida casanova, 1M

 

Inscripcions:

- http://calp.es/es/content/calendario-formativo

Conferència de 2 hores, aforament limitat

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball