Actualitat Notícies

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL I COM AFRONTAR-LA EN LES EMPRESES SERÀ EL TEMA A TRACTAR EN EL NOU ESDEVENIMENT FOCUS PIME I EMPRENEDORIA.

CEEI Elx i més d'una vintena d'entitats de la província, entre les quals es troba CREAMA, organitzen el pròxim 30 de juny un nou esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria amb l'objectiu d'abordar la transformació digital i com les empreses poden aplicar-la. La jornada, que tindrà lloc en format en línia, estarà composta per tres taules redones en les quals professionals de diferents sectors aportaran la seua visió i experiència sobre el tema a tractar.
LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL I COM AFRONTAR-LA EN LES EMPRESES SERÀ EL TEMA A TRACTAR EN EL NOU ESDEVENIMENT FOCUS PIME I EMPRENEDORIA.

L'esdeveniment començarà amb una taula redona que té com a finalitat assentar els conceptes bàsics de la transformació digital i donar algunes pinzellades per a aplicar-la en les organitzacions. Els ponents de la segona taula redona centraran les seues intervencions a donar a conéixer les fórmules existents per a finançar els processos de digitalització de les empreses i en com diversificar les fonts de finançament. La jornada conclourà amb una sessió en la qual es donarà a conéixer el procés de digitalització d'una organització a través d'experiències reals d'empreses.
Aquest Focus Pime i emprenedoria s'emmarca dins de les accions de l'eix de transformació digital i estarà conduït per la coach de comunicació Celia Domínguez. L'assistència és gratuïta prèvia inscripció en la pàgina web www.focuspyme.com.
Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

© 2021 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball