Actualitat Notícies

Llibertat financera. Gestió Econòmica del Comerç

Els dies 29 i 31 d'octubre es realitzarà en el Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp el taller corresponent al Cicle de Comerç organitzat per Creama
Llibertat financera. Gestió Econòmica del Comerç

Dins del 3er cicle de comerç AFIC-*Creama, a Calp tindrà lloc l'últim taller formatiu dirigit a comerços i empreses que estiguen interessats a continuar ampliant coneixements comercials i empresarials.

Aquest taller es realitzarà el pròxim 29 i 31 d'octubre de 15 a 17 h al Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova de Calp, i és totalment gratuït, gràcies a la Federació Alacantina de Comerços (FACPYME) i el patrocini de la Diputació d'Alacant.

AFIC-Creama Calp pretén promoure la formació entre els/les comerciants i empresari@s perquè estiguen al dia enfront dels nous reptes que ens presenta el món comercial i que evoluciona a gran velocitat.

Els recordem que les places són limitades i per a assistir al taller és imprescindible inscriure's amb anterioritat, poden fer-lo en Creama Calp  a l'e-mail:adl-calp@creama.org o al 96583.90.33 en horari de 9 a 14 

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball