L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

Com a responsable de la Regidoria d'Empresa, Comerç i Creama, el treballar al costat de vosaltres, els empresaris, és un repte que assumisc amb molta il·lusió. Conéixer els vostres problemes i donar-los solució és el meu principal objectiu.

Trobades, activitats formatives, conferències, tallers, propostes de col·laboració, convenis i acords amb diverses entitats són algunes de les propostes que posarem en marxa des de la Regidoria de Comerç, on estarem constantment planificant i organitzant, així com la nostra participació i col·laboració en esdeveniments i activitats, per a donar a conéixer el comerç calpí d'una forma activa.

Una altra de les claus dels nostres objectius serà conéixer bé i estar prop dels nostres comerciants. El nostre repte serà potenciar el millor de cadascun, fent-los partícips d'una forma real en aquest projecte, en el qual espere obtindre la seua implicació i compromís.

Treballarem dia a dia per a incrementar la vostra confiança en la nostra xarxa de comerç, amb l'esperança que s'haja contribuït a les millors expectatives als comerciants i empresaris i que siguem l'avantguarda i un punt de referència innovadora a la Comunitat Valenciana.
Una cordial salutació,
Francisco Avargues Guardiola

© 2021 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball