Salutació des de l'alcaldia

El comerç de Calp és un element clau i estratègic en l’activitat econòmica del nostre municipi, i per tant, en el seu desenvolupament. Un dels actius inqüestionables del teixit comercial de Calp és la diversificació i la qualitat. Tenim un comerç creatiu, dinàmic i, sobretot, competitiu.

El dinamisme del nostre comerç va molt més allà del simple vessant econòmic. El decidit suport municipal cap al teixit comercial estic convençut que contribueix a enfortir la imatge de Calp en la nostra comarca, en la nostra autonomia, en el nostre país i fora de les nostres fronteres, reforçant així el seu atractiu turístic. Volem que la marca Calp, aplicada al comerç, siga més que mai sinònim d’innovació, qualitat i diversitat. I que siga un senyal d’identitat i un reclam per al nostre municipi.

L’Ajuntament de Calp aposta clarament per seguir treballant en aquesta adreça, a enfortir aquest important sector, amb esperit d’il·lusió i ambició, sumant esforços amb el conjunt del teixit comercial i amb totes les institucions i organitzacions vinculades a aquest sector. I ho estem fent partint de la col·laboració i el compromís entre els àmbits públics i privats, amb la finalitat d’afavorir la complicitat, la cohesió i la creació d’idees que beneficien al poble i al seu entramat comercial. Amb estratègies que acceleren l’eixida de l’actual cicle econòmic i que ens ajuden a afrontar el futur amb èxit, consolidant Calp com un municipi emprenedor que té en el comerç un dels seus principals protagonistes i un motor de la seua reactivació econòmica.

Davant aquest repte, com a alcalde de Calp, vull destacar l’esforç de tot l’equip de govern, amb nostra regidor de Comerç al capdavant, Antonia Avargues, per a fer-ho una realitat. Per açò, vull felicitar als comerciants, als xicotets i mitjos empresaris, als emprenedors, a la petita indústria, perquè fan possible que Calp gaudisca d’un model comercial on es prioritza la qualitat en els productes i serveis, i demostren ser un sector que sap adaptar-se als continus reptes i a les noves demandes i sempre preservant la identitat del nostre poble.

César Sánchez
Alcalde de Calp

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball