Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
CURS D’INFORMADOR TURISTIC LOCAL

02-05-2012 al 16-05-2012

Dins del Programa de Foment de la Cultura 2012 s’ha organitzat un curs de formació denominat "INFORMADOR DE TURISME LOCAL" i dirigit a persones aturades amb inquietud per a desenvolupar comeses professionals entorn de serveis d’informació turística i cultural, a nivell local. L’objectiu del curs és despertar en els participants la motivació per una iniciativa laboral dirigida a la prestació de serveis d’informació i d’atenció a persones i grups en visita o estada turística, en punts geogràfics en els quals aquest sector és d’importància, per les seues característiques, la seua tradició i arrelament en demanda turística. El curs inclou la informació necessària per a aconseguir l’habilitació en totes les vies possibles (cursos certificats oficialment, requisits, i estudis de Formació Professional, tant presencial com a distància o online), així com totes les possibilitats d’ocupació, sent un focus d’interès formar a persones que viuen en la localitat en la qual es duu a terme el curs, amb l’interès de propiciar en l’Ajuntament corresponent, en qualitat de col·laborador en la realització del curs, la possibilitat d’utilitzar els serveis d’algunes de les persones que accedeixen a aquesta formació, per a dur a terme tasques d’informació turístics en diferents punts i per a les comeses que se’ls encomanen en aquesta població. Hi ha possibilitat d’obtenció de treball, encara que siga temporal, en el període turístic de l’estiu (juny a setembre), ja que existeixen nombrosos punts turístics en la CV i existeixen desenes de pobles amb punts turístics en la CV. La preparació elemental en aquesta matèria pot permetre a persones a l’accés a aquest tipus de treball, en punts on la qualificació acadèmica no és estrictament necessària, i li motiva a accedir a aquesta qualificació acadèmica, si aquest marc de treball li suscita interès al participant. També pot afavorir que siga la població local la que es forme per a poder dur a terme la seua comesa en la seua localitat. Per a açò, s’escullen localitats amb població en atur que són turístiques. La durada serà de 75 hores, distribuïdes en 11 dies lectius amb horari intensiu de matí i vesprada i, tindrà un aforament limitat per a 35 alumnes.

#curso  #turismo  #local 

Més informació

Els reptes del RGPD

26-09-2018 al 26-09-2018

Els reptes del RGPD

Dubtes sobre el nou reglament de protecció de dades? No et perdes la conferència que impartirà José Manuel Sanz el pròxim 26 de setembre organitzada per l'Ajuntament de Calp en el Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova cc Creama Calp

#RGPD  #proteccion  #datos  #seguridad  #privacidad  #internet  #web  #informática 

Més informació

FIRACALP 2013

06-06-2013 al 09-06-2013

Fira gastronòmica i d'oportunitats on els hostalers calpins promocionaran les seues millors especialitats a preus d'1, 2 i 3 euros. Al mateix temps el públic assistent trobarà productes del comerç local a preus reduïts. Este esdeveniment que reunix cada any a milers de persones per a degustar els millors plats i disfrutar de les oportunitats més atractives està organitzat per les Regidories de Turisme i Economia, Empresa i Ocupació i el Consorci Calp Tourism, a més de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Calp, i l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Calp. Durant els quatre dies de fira el públic assistent trobarà un animat ambient en què degustar l'oferta culinària de la ciutat. La fira obrirà les seues portes el dijous 6 a les 19 hores i el seu horari serà divendres i dissabte de 12 a del matí a 1 hores i el diumenge de 12 a 22 hores

#feria  #comercio  #tapas 

Més informació

FIRACALP’12

03-05-2012 al 13-05-2012

Els dies 3, 4, 5 i 6 i 10, 11 , 12 i 13 de maig, torna Firacalp, la fira gastronòmica i d’oportunitats de Calp, en la plaça Major. En el seu 4ª edició, 25 restaurants i 9 comerços calpinos amb 100 plats variats amb preus que van d’1 a 5 €, i productes comercials a preus reduïts, faran que els seus visitants gaudisquen i aprofiten les oportunitats del comerç local. La fira s’ha organitzat per mitjà de l’Ajuntament de Calp amb la col·laboració conjunta de les seues regidories de Turisme i Economia, Empresa i Ocupació; pretenent dinamitzar tots dos sectors just abans de la temporada estival, al mateix temps que serveix de punt de trobada per a donar a conèixer l’oferta gastronòmica i comercial del municipi.

#outlet  #feria  #firacalp 

Més informació

Formant Emprenedors

17-04-2018 al 20-04-2018

Formació dirigida a emprenedors i empresaris novels

#formación  #emprendedores  #campus d'excel·lència empresarial casa nova 

Més informació

III trobada de comunicació innovadora

10-09-2018 al 17-11-2018

III trobada de comunicació innovadora

Els pròxims 16 i 17 de novembre l'Ajuntament de Calp ha organitzat el III Trobada de Comunicació Innovadora en què participaran com a ponents Toni Nadal(Tot es pot entrenar), Leopoldo Abadia i Josabel Belliure. Inscripció gratuïta en el 607243977, 965839033 i en asala@ajcalp.es cc Diputació d'Alacant Creama Calp GVA Economia Sostenible

#autosuperación  #motivación  #toni nadal  #leopoldo abadia  #josabel belliure  #comunicación  # 

Més informació

JORNADA DE NETWORKING

20-02-2014 al 20-02-2014

Jornada que té per objectiu informar als assistents sobre les bondats d'aquesta eixida laboral consistent principalment en la distribució de productes i serveis directament des del fabricant al consumidor final sense intermediaris. Es gratuita i tenen prioritat d'inscripció les persones desocupades.

#jornada  #networking  #desempleados  #laboral 

Més informació

LA TEUA VISITA A CALP TE DESCONTE!

08-03-2012 al 30-04-2012

En las próximas semanas van a visitar nuestro municipio un gran número de personas por diversos motivos: Del 8 al 11 de marzo. 5.000 personas asistirán al Campeonato Nacional de Dardos Electrónicos. Del 25 de marzo al 1 de abril. 6.000 estudiantes portugueses vienen de viaje fin de curso. Del 23 de abril al 30 de abril. Caravaning. Desde la Concejalía de Economía, Empresa y Empleo queremos ofrecer a estos visitantes una relación de los comercios de nuestro municipio que participen en esta campaña. Los comercios adheridos a esta iniciativa tendrán un distintivo en un lugar visible de su establecimiento con el fin de poder ser identificados por los colectivos anteriormente citados ofreciéndoles un descuento especial en sus artículos.

#descuentos 

Més informació

Lideratge i Treball en Equip

22-08-2018 al 06-10-2018

Lideratge i Treball en Equip

Curs per a empresaris i treballadors on es tractaran les claus per a aconseguir un millor rendiment empresarial mitjançant l'ejercici d'un correcte lideratge i el treball en equip.

#formación empresarial;liderazgo;trabajo en equipo;campus casa nova 

Més informació

Neurovendes: ven-li a la ment no al client

24-08-2018 al 18-10-2018

Neurovendes: ven-li a la ment no al client

Nou taller de vendes a Calp el dia 16 i 18 d'Octubre de 15:00 a 17:00 Docent: Cristina d'Arozamena. Places gratuïtes limitades!

#taller  #ventas  #neuroventa  #psicología 

Més informació

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball