L' agència AFIC >> Salutacions des de l'alcaldia

El comerç de Calp és un element clau i estratègic en l'activitat econòmica del nostre municipi, i per tant, en el seu desenvolupament. Un dels actius inqüestionables del teixit comercial de Calp és la diversificació i la qualitat. Tenim un comerç creatiu, dinàmic i, sobretot, competitiu.
Calp és un poble de Comerciants i d'Empresaris, però sense oblidar que som emprenedors. L'emprenedor és la persona que té una actitud. Una actitud positiva i constructiva davant la vida i per tant projectada i reflectida en les accions enfocades a l'emprenedoria i a l'empresa en general. Per aquest motiu el nostre Portal del Comerciant puga acollir com a membres tant a Comerciants i Empresaris que continuen mantenint l'esperit emprenedor, com a persones que es troben en una etapa d'elaboració i a aquelles que porten temps amb la seua activitat, tot això per a formar una xarxa d'empreses productives.
Els objectius i finalitats del Portal del Comerciant se centren en fomentar la cultura emprenedora, creant, organitzant i facilitant escenaris adequats, a fi de que emprenedors de diferents sectors puguen promoure sinergies, i aprofitar oportunitats d'establir entre ells relacions comercials, socials i humanes, sempre de la mà de la legalitat i transparència davant tots els usuaris.

Davant aquest repte, com a Alcaldessa de Calp, vull destacar l'esforç de tot l'Equip de Govern, amb el nostre regidor de Comerç al capdavant, Francisco Avargues Guardiola, per a fer-ho una realitat. Per això, vull felicitar els comerciants, als petits i mitjans empresaris, als emprenedors i a la xicoteta indústria, perquè fan possible que Calp gaudisca d'un model comercial on es prioritza la qualitat en els productes i serveis, i demostren ser un sector que sap adaptar-se als continus reptes i a les noves demandes i sempre preservant la identitat del nostre poble.
Servisquen aquestes línies per a manifestar la meua total disposició i reiterar el meu compromís de treball conjunt.
Una cordial salutació,
Ana Sala Fernández

© 2021 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball