Actualitat Notícies

Focus Pime i Empreneduria Marina Alta i Marina Baixa

El proper dia 26 d'abril es celebrarà en Benidorm el Focus Pime i Empreneduria per a les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa.
Focus Pime i Empreneduria Marina Alta i Marina Baixa

La jornada constarà de tres taules redones en les quals es tractaren aspectes sobre els quals se sustenten algunes de les principals tendències turístiques. D'aquesta forma, professionals i empresaris donaran a conéixer solucions i eines per a destinacions turístiques intel·ligents que ja estan posades en marxa a la regió. Tot això posant el focus d'atenció en les persones, i en el fet de potenciar l'experiència de client per a generar noves vies de desenvolupament empresarial.

L'esdeveniment està dirigit a empresaris consolidats, emprenedors així com estudiants i persones en general que estan pensant a posar en marxa un projecte o estan buscant noves formes de creixement en les seues empreses, ja que l'objectiu principal d'aquestes trobades és detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents. Per a assistir a l'esdeveniment només és necessari inscriure's, de forma gratuïta, en la web www.focuspyme.com.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana.

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball