Actualitat Notícies

FOCUS PIME MARINA ALTA ARRIBA A XÀBIA PER A PARLAR D'ECONOMIA BLAVA I TURISME ESPORTIU

FOCUS PIME MARINA ALTA ARRIBA A XÀBIA PER A PARLAR D'ECONOMIA BLAVA I TURISME ESPORTIU

L'event Focus Pime i Emprendiemto de la comarca de la Marina Alta ha sigut presentat hui a Dénia, en la seu dels servicis Generals de Creama. El próximo 22 de novembre, el Centro Cultural de Jávea se convertirà en el epicentro de l'economia blava i el turisme deportivo para donar a conéixer les possibilitats de mercat existents en la comarca, relacionades amb estos sectors.

El president del CEEI Elx, José Javier García ha explicat que esta jornada és una finestra oberta a totes aquelles persones que tenen inquietuds empresarials i que busquen ampliar el seu coneixement i informació per a llançar al mercat projectes que siguen viables i sostenibles en el temps. El Concejal Delegat de l'Ayuntamiento de Xàbia en Creama, Franscesc Camprubí, ha comentat que este esdeveniment donarà visibilitat a noves formes de negoci ja existents en el territori l'objectiu del qual és aprofitar les possibilitats que brinda el mar, durant tot l'any, com una opció més que viable per a desestacionalitzar el turisme en la comarca. Camprubí ha donat a conéixer la qualitat d'alguns dels ponents i ha explicat que este esdeveniment també és una oportunitat per a generar sinergies amb altres empresaris i emprenedors que puguen donar lloc a projectes de col·laboració. Finalment, Rosario Donderis, Gerent de Creama, agraïa al CEEI Elx la seua implicació en l'organització de l'esdeveniment i explicava que l'any passat van aconseguir reunir a al voltant d'un centenar de persones pel que s'espera que enguany l'esdeveniment també tinga gran acollida.

La trobada té com a objectiu ser una de les bases per a impulsar l'activitat emprenedora en la zona, fomentar la innovació dins de les xicotetes i mitjanes empreses així com presentar solucions aptes per a les diferents àrees que conformen l'empresa amb l'objectiu de fer-les més competitives en el mercat. Focus Pime i Emprendimiento Marina Alta es convertirà en un espai obert al coneixement en el que professionals de sectors com la pesca, l'hostaleria, el turisme o l'esport desgranaran idees i propostes interessants per a desenrotllar i donar amb noves fórmules de negoci claus per a aconseguir un creixement exponencial dins del territori. Aquells interessats a assistir a l'esdeveniment, han d'inscriure's gratuïtament a través del següent enllaç.

 

© 2015 - Ajuntament de Calp - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball